• Returrätt 30 dagar
  • Garanti 12 månader
  • Leverans 1 - 3 dagar
Produkter

HÄR FÅR DU TIPS OCH RÅD OM HUR DU GÖR NÄR DU SKALL KOMPLETTERA EN KRISTALLKRONA MED NYA PRISMOR.

Prismor saknas

Du har letat men kan inte hitta just din typ av prisma... Lösning:

a) Maila oss en bild,kanske har vi den i våra lager som är mycket större än vad som visas i webshopen. Var noga med att ange längd och bredd.

b) Ersättningsmodeller.Kanske kan du hitta prismor som passar i din krona fast dom inte är 100% identiska med dom prismor som du har?

c) Fundera på hur din krona är uppbyggd, vid ett första påseende kanske kronan ser ut som om den består av mängder med olika blandade prismor men i själva verket så är nästan alla kristallkronor väl strukturerade och uppbyggda efter en tydlig mall:

1. Hur ser plymen ut? Har den jämt antal prismor? Kan det passa med olika storlekar/modeller i vartannat spröt?

2. Har kronan manschetter på ljushållarna? Hur många prismor sitter i varje manschett? Går det att placera andra eller olika prismor i manschetten?

3. Har kronan prismor i girlander som kan användas för komplettering på andra platser? Och istället köpa liknande modell till girlanden?

4. Har du en krona med lövprismor? Har kronan jämt antal ljushållare? Då kan du ofta byta ut varannan prisma på en plats med bibehållen stil och utseende.

5. Har kronan jämt antal sektioner? Detsamma gäller andra typer av kronor som har ett jämt antal sektioner, framförallt kronor i barockstil och armkronor.

6. Ta prismor från en detalj som bara finns på en plats, tex en bottenbricka och använd för att ersätta andra prismor som saknas. Ersätt sedan prismorna i bottenbrickan med andra prismor, gärna i liknande stil.

Jag godkänner att ni  samlar in och bearbetar mina personliga uppgifter.