• Returrätt 30 dagar
  • Garanti 12 månader
  • Leverans 1 - 3 dagar
Produkter
Badrumskronor

Kristallkronor för badrum

Vem har inte drömt om en känsla av lyx och en stämningsfull kristallkrona i badrummet? Hos oss hittar du badrumskronor i flera stilar anpassade till takhöjden i badrummet. Du kan välja bland eleganta plafonder och exklusiva kristallkronor, alla designade för att passa perfekt till badrummet.

6 Products
Fallande ordning
6 Products
Fallande ordning

Exklusiv badrumsinredning

På jakt efter en badrumslampa som ökar stämningen i badrummet? Krebs kristallkronor för badrum är säkra (IP44) och ger ditt badrum en känsla av härlig lyx. Varje detalj i våra kristallkronor är av högsta kvalitet, från den exklusiva mässingen till de handslipade kristallerna. Tack vare 60 års erfarenhet av hantverket kan vi skapa exceptionellt vackra kronor, också till badrum. Låt en av våra kristallkronor förgylla ditt badrum och bli en exklusiv del av badrumsinredningen. Se hela utbudet av badrumskronor från Krebs nedan och låt drömmen om en kristallkrona i badrummet gå i uppfyllelse.

Du kan besöka någon av våra återförsäljare för att se närmare på våra kristallkronor eller beställa din nya och eleganta kristallkrona online. Kontakta oss gärna om du har frågor kring tillverkning, takkronorna eller frågor kring en kristallkrona till ditt badrum.
Information om kristallkronor (inte produkter) hittar du här

Jag godkänner att ni  samlar in och bearbetar mina personliga uppgifter.