Barockkronor

Kristallkronor i barockstil


Barockkronorna var de första kristallkronorna som såg dagens ljus och började tillverkas under sent 1600-tal. Den omtalade, klassiska barockstilen härskade i över 100 år och under denna period skapades vacker konst, främst i form av tavlor och byggnader, men nu tog även utformningen av barockkronan verkligen fart.

    "Jag har sökt en vacker kristallkrona i barockstil, med stearinljus. Hittade en på nätet som jag tyckte såg fin ut hos Krebs. Vill bara säga att den var ännu finare än jag hade väntat mig…” – Eva Salomonson

Barockkronor
Barockkronor

En känsla av lyx, ljus och rymd


Att inreda hemmet med en stilmedveten barockkrona är helt rätt val för dig som vill ge hela rummet eller delar av hemmet en behaglig belysning som inger lyx, ljus och rymd. Idag hittar man ofta barockkronor med sina yppiga, rundade mjuka former hängandes i våra svenska hem. Krebs barockkronor - för dig som söker utsökt kvalitet, vacker design och ett unikt hantverk att hänga upp i ditt hem. En barock kristallkrona från oss är mer än bara en lampa, den är ett konstverk och vi har över 60 års erfarenhet av att skapa dessa hantverk. Det finns barockkronor både för den som söker stor eller en liten kristallkrona Beställ din nya kristallkrona online eller besök en av våra återförsäljare.