• Returrätt 30 dagar
  • Garanti 12 månader
  • Leverans 1 - 3 dagar
Produkter
Plafonder

Kristallplafonder

Våra Plafonder med kristallprismor monteras direkt mot taket och passar därför perfekt där du vill ha möjlighet att kunna gå under din kristallkrona och söker ett bra allmänljus till ditt rum. Har du en lång korridor, testa att montera flera plafonder på rad.

En Krebs takplafond förhöjer atmosfären i rummet

En kristallplafond ser alltid bra ut oavsett rumsstorlek och passar in oavsett om det är barnens rum, hallen, köket, badrummet eller något annat utrymme. Om du har ett väldigt stort rum kan du prova att fylla ut taket med plafonder i flera olika storlekar. Krebs stämningsfulla takplafonder finns från 30cm till 120cm i diameter i olika modeller för att du enkelt ska kunna hitta en som passar dig. Vi har 60 års erfarenhet av att tillverka takkronor och garanterar dig en plafondlampa av högsta kvalitet, både vad gäller prismor och mässing. Besök en av våra återförsäljare eller beställ din nya kristallplafond online.

”Lyckas där andra misslyckas. Mycket brett sortiment. Vi hittade det vi behövde och fick leveransen på två dagar!” – Michael Wallin

4 Products
Fallande ordning
4 Products
Fallande ordning

Att välja rätt kristallplafond

Det kan vara svårt att välja storlek på takplafonden. Ofta väljer man en kristallplafond därför att man har lågt i tak eller vill ha en diskretare kristallbelysning. Men det är viktigt att plafonden får rätt storlek. Plafonder på 30 cm passar i dom allra minsta rummen, som tex en liten hall eller i en smal korridor. Ofta fungerar det bra med en 36 cm plafond även i dom minsta rummen, -det är ju också en fråga om vilket uttryck man vill uppnå.

I rum på över 12 m2 så passar en 42 cm plafond fint och är rummet över 20 m2 så passar en 48 cm plafond. För stora rum så har vi ännu större plafonder med diametrar på upp till 120 cm. Naturligtvis kan man ha både mindre och större plafonder om man vill ge intryck av just en liten diskret plafond eller en stor imponerande plafond. När du väljer en kristallplafond från Krebs så kan du vara säker på att du alltid får ett vackert och välgjort hantverk.

Ornamenten och dom genombrutna sargarna på våra plafonder är av sandgjuten mässing. Kristallen är alltid helslipad 1a kvalitet som vi har bundit för hand. Plafonderna finns också fuktsäkra för badrum IP44.

Jag godkänner att ni  samlar in och bearbetar mina personliga uppgifter.