• Returrätt 30 dagar
  • Garanti 12 månader
  • Leverans 1 - 3 dagar
Produkter

GRAND HÔTEL

EN STOR UPPLEVELSE

EN STOR UPPLEVELSE VID VATTNET MED UTSIKT ÖVER STOCKHOLM SLOTT OCH GAMLA STAN LIGGER SVERIGES KANSKE MEST EXCLUSIVA HOTELL. DET BYGGDES AV FRANSMANNEN RÉGIS CADIER 1874. SEDAN DESS HAR HOTELLET HAFT NÄSTINTILL OÄNDLIGA RADER AV BERÖMDA GÄSER FRÅN NÄR OCH FJÄRRAN, SKÅDESPELARE PRESIDENTER OCH KUNGLIGHETER.

VERANDAN

NÄR GRAND HOTELS VERANDA BYGGDES OM SÅ LEVERERADE KREBS TVÅ KRISTALLKRONEMODELLER OCH TVÅ STORLEKAR AV KRISTALLLAMPETTER SOM DESIGNADES I SAMARBETE MELLAN ARKITEKTER FRÅN RICHMOND INTERNATIONAL OCH TOMAS KREBS.

Kristallkronorna på Grand Hotels veranda

Buffékronan är omgiven av ett kristallmoln

BURMANSKA PALATSET

Grand Hôtel i Stockholm ligger vid vattnet, mitt emot det kungliga slottet. Hotellet byggdes år 1874 av fransmannen Régis Cadier och har sedan dess varit ett välkänt landmärke i Stockholm. När hotellet skulle utvidgas så köptes Burmanska palatset som nu har renoverats och inretts med över 100 kristallkronor från Krebs, t.o.m i hissarna finns det kristallkronor. Interiördesignern Louise Nilsson har stått för den varsamma och i varje detalj genomtänkta interiören. - Naturligtvis är det en stor glädje att få leverera kristallkronor till en sådan inredning, där både hjärta och själ fått vara med, säger Tomas Krebs, VD Krebs Stockholm.

En Barockkrona modell Pompe med barockwachtel och cognacsfärgad stomme i ett av hotellrummen.

En mormorskrona bunden med helslipade fotogenpigg,droppar och wachtel på en gjuten stomme. Kronan är för närvarande inte i produktion.

Alla rummen i burmanska Palatset har egen karaktär, här ytterligare en Mormorskrona som är en Oscariansk stil

Rokokokronan Versailles designad av Tomas Krebs framför en fantastisk gardinuppsättning. Kronan försedd med korsbundna stava och pendeloque.

Jag godkänner att ni  samlar in och bearbetar mina personliga uppgifter.