• Returrätt 30 dagar
  • Garanti 12 månader
  • Leverans 1 - 3 dagar
Produkter

PACKA UPP DIN KRISTALLKRONA

Grattis till din nya kristallkrona! Det är nu dags att packa upp den

Första steget är att öppna kartongen. Det gör du lättast genom att använda en plattång för att försiktigt bända loss alla häftklammrar.

Steg två är att hitta en bra punkt att ta tag i när du ska lyfta upp din kristallkrona. Har du en kristallkrona med takkedja så känner du med handen i kartongen tills du hittar kedjan. Följ den tills du kommer till kristallkronan. Se till att kedjan inte fastnat någonstans på kronan. Plafondkronor har inga kedjor och dom kan man lyfta i röret som sitter i centrum eller i ytterringen. Lyft försiktigt upp kristallkronan och borsta av förpackningschipsen.

Nu när du har ett bra grepp om kedjan eller stommen kan du försiktigt börja att lyfta upp kronan. Lättast är att lyfta lite och sedan sänka ned kronan igen för att återigen lyfta uppåt. På det sättet rinner förpackningschipsen av och det blir inte lika tungt att lyfta. Fortsätt tills hela kronan är upplyft.

När du lyft upp hela kronan är det dags att plocka av de förpackningschips som sitter kvar.

Häng upp på avsedd plats, titta igenom kronan om någon prisma hamnat snett och vrid till dem så att alla hänger rätt. Nu är det bara att njuta!
Jag godkänner att ni  samlar in och bearbetar mina personliga uppgifter.