• Returrätt 30 dagar
  • Garanti 12 månader
  • Leverans 1 - 3 dagar
Produkter
Rengöringsspray

SPARKLE PLENTY GÖR RENT DIN KRISTALLKRONA

Spraya, låt droppa av och torka – så är det klart!

Att ta ner kristallkronor och putsa varje prisma individuellt är både tidskrävande och kan skada de sköra prismorna som lätt blir kantstötta och naggade. Krebs rekommenderar istället att man använder rengöringsmedlet Sparkle Plenty när du skall putsa och rengöra kristallkronor. En rengöringsspray för att rengöra din kristallkrona utan att du behöver ta i prismorna. Rengöringssprayen skadar inte prismor och går bra att använda både på lackerade och förgyllda ytor. Risken att skada prismorna minimeras eftersom man inte behöver torka prismorna som kan skadas lätt när dom slår i varandra. Med Sparkle Plenty går det lätt och snabbt att göra rent din kristallkrona. Vi rekommenderar därför Sparkle Plenty för rengöring av din kristallkrona. Medlet är väl beprövat för tvätt av kristallkronor och har sålts sedan 1974 i Sverige.

Rengöring av kristallkrona from Krebs

2 Products
Fallande ordning
  1. 85,00 SEK
    sparkle plenty
2 Products
Fallande ordning

Rengöra en kristallkrona

Tänk på: Var försiktig vid rengöring av din kristallkrona, kontrollera då och då att alla prismor sitter som dom skall så att du inte tappar dom.

Du kan beställa bindtråd stift och clips till prismor här Även om Sparkle Plenty är en bra rengöringssprej för att göra rent din kristallkrona så kan du någon gång ibland behöva tvätta din kristallkrona manuellt för att få bort fett och stearin som sitter hårt.

Vid manuell rengöring bör du vara mycket försiktig så att prismorna slår i varandra så lite som möjligt. Läs mer om rengöring av kristallkronor på vår blogg , där ger vi olika tips om vad du skall tänka på när du putsar din kristallkrona. Använd alltid Sparkle Plenty för varsam rengöring av din kristallkrona.

Jag godkänner att ni  samlar in och bearbetar mina personliga uppgifter.